EVALD OKAS MUUSEUM NÄITUSED SUVEKOOL KURSUSED HAAPSALU KLAASIPÄEVAD
in english
Evald Okase Muuseum
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
KURSUSTE TELLIMINE

Kursused 2017

17.06. kell 12.00
Laste graafikapäev. Kuivnõel. Juhendaja Nestor Ljutjuk

Sobilik lastele alates 8. eluaastast. 
Grupi suurus on 10 last. 
Kursusel osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine: eo.muuseum@gmail.com või 5549024
Lastele osalemine tasuta.  Lapsevanematele kursusel osalemise tasu 2€ 
Laste graafikapäeval lapsed õpivad kuivnõela tehnikat, mis seletab lahti sügavtrüki graafika põhimõtteid. Kuivnõela tehnikas on töötanud paljud suured meistrid. Ta on ka lastele haarav ja jõukohane. Mänguliste ülesannete läbi valmib igal lapsel tunni lõpus tõmmis oma joonistusega.

   

03.07. - 9.07.
"BioGlass" Klaasi sümpoosion. Korraldajad Kati Kerstna ja Kai Koppel

Juba 11ndat korda toimub Haapsalu kuuma klaasi sümpoosion. Plaanis on kokkumängud ja interpretatsioonid klaasi ning taimede, looduse ja/või teadusega. Kaasame traditsiooniliselt ka teiste erialade inimesi, seekord loodame koostööd teadlaste ja klaasikunstnike vahel. 

Sümpoosion on taaskord rahvusvaheline - praeguse seisuga on tulemas klaasikunstnikke Saksamaalt, Taanist, Belgiast, Poolast ja Prantsusmaalt ning loomulikult ka Eesti parimad klaasipuhumisega tegelevad kunstnikud.

Seekord pakume ka nö. vaba lava võimalusi ja üritame taaskord korraldada sümpoosioni raames toimuva väiksema workshopi klaasi eriala üliõpilastele ja teistele huvilistele, et maksimaalselt tutvustada osalema tulevaid oma ala väga tugevaid professionaale.

BioGlass BioGlass
BioGlass BioGlass

 

15.07. kell 12.00
Laste meisterdamispäev, juhendaja Anne-Kai Toht

Sobilik lastele alates 6. eluaastat.
Grupi suurus on 10 last.
Kursusel osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine: eo.muuseum@gmail.com või 5549024
Lastele osalemine tasuta. Lapsevanematele kursusel osalemise tasu 2€ 
Pop-up kaardi/ruumi meisteramine. Huvitava ja omanäolise ruumi meisterdamine. Töö käigus sünnib miniatuurne makett meeldivalt inspireerivast keskkonnast. Pop-up kaart on paberist, suurus A5. Lisaülesanne on origamitehnika karp, kott, latern.

Laste meisterdamise päev
 

29.0.07. - 30.07. kell 12.00
Moekunstnike Ühenduse moejoonistuse workshop, korraldajad Anu Hint ja Anne Metsis

On saanud traditsiooniks, et igal suvel võõrustab Evald Okase Muuseum Moekunstnike Ühenduse workshop´i, mille korraldajaks on ühenduse moekunstnikud Anne Metsis ja Anu Hint. Kolme päeva jooksul toimub muuseumis moekunstike enesetäienduse töötuba, kus kunstnikud harjutavad kätt moejoonistuste ja figuuri joonistamises. Töötoast võtavad osa moekunstnikud ja moehuvilised.

Moejoonistuse kursus Moejoonistuse kursus

 

26.08. kell 12.00
Laste kunstipäev. Maalimine. Juhendaja Lii Pähkel

Laste kunstipäev on mõeldud 5-12-aastastele lastele ning sel päeval on huvilistel võimalik maalida ja joonistada maalikunstnik Lii Pähkli juhendamisel. Ilusa ilma korral toimub kunstipäev muuseumi hoovis. Osavõtt ei ole tasuline ning ei eelda eelnevat kokkupuudet kunstiõppega või kunstiringides osalemist. Vajalik on vaid huvi joonistamise ja maalimise vastu ning soov veeta üks ilus päev muuseumis. Kunstipäeva eesmärgiks on tekitada lastes huvi kunstiga tegelemise vastu ning samuti lähendada neid EO Muuseumile näidates, et see on paik, mida ka lastel on põhjust külastada.

Teema on "Värvirõõmus suvepäev !"

Kasutame ja segame erinevaid värvitoone, et luua meeleolukas suvepilt.

Laste kunstipäev 2017 Laste kunstipäev 2017
Laste kunstipäev 2017
Evald Okase Muuseum | Karja 24, Haapsalu | eo.muuseum@gmail.com